Bakfiets.nl

 

Bakfiets.nl‘ heeft het beeld van bakfietsen in Nederland doen veranderen. Dacht men vroeger bij bakfietsen aan de oude bakkers bakfietsen, inmiddels denkt iedereen nu eerst aan het vervoeren van kinderen.

Bakfiets.nl is uit gegroeid tot een begrip in Nederland en in vele andere landen wereldwijd.

In de loop van de tijd zijn er vele moderne en varianten bij gekomen. De fietsen van bakfiets.nl worden allemaal met de beste materialen gemaakt in Hoogeveen NL.  Alle houten delen zijn gemaakt van FSC goedgekeurd hout.

 

CargoBike Classic Long

De CargoBike Classic Long is de verlengde versie van de oorspronkelijke model van  bakfiets.NL.

CargoBike Cruiser long

De CargoBike Cruiser Long is een vintage versie van de Classic uitvoering. Verschillen van de Cruiser t.o.v. Classic: in kleur gelakte, bredere spatborden, Brooks leren zadel en handvatten, geen drager, retro koplamp en witte brede banden.

Elektrisch

Beide uitvoeringen zijn uiteraard ook verkrijgbaar met het Shimano Steps elektrisch systeem.

Accessoires

Een bakfiets is pas compleet met accessoires. Deze levert Bakfiets.nl tegen scherpe prijzen. Accessoires zoals een extra bankje voor een derde kind, het plaatsen van een maxi cosi. Tentjes en afdekzeiltjes in verschillende kleuren of hondenbench. Er zijn veel extra opties en/of accessoires mogelijk.

 

 

Shadow Steps

De Shadow is het topmodel van Bakfiets.nl. Met zijn aluminium frame, Shimano Steps middenmoter, aluminium profiel bak met trampoline stof is dit model licht en super stijf. Dit maakt het fietsen op deze bakfiets een echte belevenis. Het aluminium frame is gemaakt van dubbelwandige buis met verschillende kamers. De hydraulische remmen en de sterke velgen maken de Shadow zeer sterk en veilig.

CargoTrike Classic Wide

Stabiliteit bij stilstand of lage snelheid is de insteek van al onze CargoTrike modellen. De CargoTrike Classic Wide is een brede uitvoering van de Trike om veel mee te kunnen vervoeren. In deze brede versie zijn optioneel bankjes te bestellen in lengte richting, waardoor er zelfs plaats is voor 6 kinderen met 6 gordeltjes. Voor de Trike breed is een los afdekzeil of houten deksel leverbaar. Dit maakt hem perfect geschikt voor het vervoeren van bagage.