Thule

Thule Chariot

Thule presenteert nieuwste generatie van meest verkochte multifunctionele fietstrailer: Thule Chariot

Thule, het outdoormerk uit Zweden, brengt een nieuwe generatie van de succesvolle Thule Chariot-familie multifunctionele fietstrailers. Thule Chariot is klaar voor alle vier seizoenen en vier activiteiten – met één trailer.

Thule Chariot maakt het de actieve familie mogelijk om er het hele jaar door op uit te trekken met de hele familie. De trailer kan achter de fiets, kan als wandelwagen gebruikt worden, is er om achter hard te lopen en kan zelfs mee op skivakantie. De nieuwste generatie van Thule Chariot is er als Thule Chariot Sport, Thule Chariot Cross, Thule Chariot Lite en Thule Chariot Cab.

Thule Chariot Sport is ontworpen als topmodel van de reeks en blinkt daarom uit op alle fronten: van gebruiksgemak tot veiligheid en duurzaamheid. De Thule Chariot Sport stelt je in staat het hele jaar door in stijl actief te blijven met je kind. Of je nou gaat joggen, fietsen,
wandelen of langlaufen. Als je kiest voor een Thule Chariot, verzeker je jezelf van een product dat uitvoerig is getest en aan alle internationale standaarden voldoet.

Thule Chariot Cross is ontworpen voor families die het hele jaar op pad gaan en op zoek zijn naar een veelzijdige, sterke en stijlvolle trailer. Het zitje van de Cross kan achterover voor een dutje onderweg. Thule Chariot Lite is de sportieve en eenvoudig te gebruiken variant van de Chariot. Gebruik de Lite elke dag als wandelwagen en fietskar en in het weekend als multisport-trailer. In één eenvoudige handeling is de wandelwagen te transformeren tot city-jogger, fietstrailer of zelfs een ski-wagen. De Chariot Lite is extra compact op te vouwen.

Met de Thule Chariot Cab ga je elke dag naar het kinderdagverblijf, het park of de speeltuin. Dankzij de robuuste constructie kan-ie alles aan, inclusief het Nederlandse weer. De Thule Chariot Cab heeft een harde bodem om makkelijker in- en uit te stappen, een instelbare wielophanging voor extra comfort en een extra groot bagagevak voor de dagelijkse boodschappen. Gebruik Thule Chariot Cab als veelzijdige fietstrailer of maak er in een handomdraai een wandelwagen van.

Website van de trailers.

Over Thule

Het merk Thule is opgericht in 1942. Onder het motto ‘Bring your life’ biedt Thule een breed assortiment van top-producten waarmee mensen met een actieve lifestyle alles van waarde op betrouwbare, veilige en stijlvolle wijze kunnen vervoeren. Thule biedt onder andere dakdragers, fietsdragers, dakkoffers, laptop-, camera- en sporttassen en kinderproducten zoals fietsstoeltjes en multifunctionele kinderwagens. De producten zijn verkrijgbaar in meer dan 125 landen.

Thule is het grootste merk van de Thule Group.