Urban arrow: smart urban mobility

Urban Arrow is een vrij jong merk dat enkel elektrische bakfietsen maakt. Hierdoor hebben zij zich vanaf de tekentafel tot productie volledig kunnen richten op de goede rijeigenschappen. Dit tot grote tevredenheid van de gebruikers. Dankzij de geometrie van het frame heeft deze fiets de perfecte balans om je vlot en veilig door het verkeer te laten manoeuvreren.

Urban Arrow maakt aantrekkelijke, hoogwaardige transportfietsen die dankzij de nieuwste technologie en modernste materialen zich razendsnel door de stad kunnen bewegen en er ook nog eens mooi uit zien. Daarmee willen ze het gebruik van scooters en auto’s sterk terugbrengen. Dit doen ze trouwens  niet alleen voor Nederland en België. Ze willen  de beste transportfietsen voor de rest van de wereld maken. En daarom zijn ze actief in 11 landen.

Model Family

Dit model is uiterst geschikt voor gezinnen die op aangename en eenvoudige wijze zich in het dagelijks verkeer begeven. Door de verschillende mogelijkheden aan uitbreidingen kan je deze fietsen helemaal op jouw noden afstemmen. Denk bijvoorbeeld aan een opklapbaar bankje of een extra zitje achterop. Toch nog boodschappen onderweg, geen probleem, deze fiets heeft voldoende ruimte om al jouw spulletjes te vervoeren. 

Veiligheid

Dit model heet de Family en dat is niet voor niets. Onze focus ligt op de veiligheid van je kinderen. Omdat de kinderen lager zitten dan bij andere bakfietsen ligt het zwaartepunt ook lager en heeft de Family de best mogelijke grip op de weg. De kinderen worden extra goed beschermd door de robuuste en stootvaste EPP-bak.

We hebben ook aan de bestuurder gedacht. Die kan altijd met de voeten bij de grond, maar zit wel goed rechtop. De Family biedt zo een optimaal comfort en tegelijkertijd goed zicht op de weg.

De Urban Arrow Family is dè vervanger van de auto. De fiets wordt standaard geleverd met een bankje voor twee kinderen en met een extra bankje voorin is er plaats voor een derde kind. Als je dan ook nog iemand op de achterdrager meeneemt, komt de elektrische trapondersteuning goed van pas. Je zoeft door het verkeer.

Je gaat vliegensvlug naar school toe om je kind op te halen en je parkeert gewoon op de stoep voor het schoolplein. De allerkleinste gaat in de Maxi Cosi in de bak naast de teckel. Het past allemaal makkelijk in de Urban Arrow Family.

Model Cargo

Deze modellen richten zich op volume, van een kleine cargo fiets(shorty) tot groene ‘bestelfiets‘ (XXL). Verschillende bedrijven hebben de weg naar deze fietsen al gevonden en positief beoordeeld.