iBike

Met 8 winkels in en rond de stad Antwerpen, kent iBike de mobiliteitsproblematiek erg goed. Sinds het ontstaan van de eerste iBike winkel in Wilrijk (achter de Ikea) biedt iBike oplossingen aan om vlotter door het verkeer te geraken.

Ondertussen zijn er acht winkels. Meer dan voldoende om bijna in heel de stad en op belangrijke invalswegen service aan te bieden aan de fietspendelaar.

iBike staat voor kwaliteit en topmerken. Immers, een mobiliteitsfiets moet altijd perfect rijden. Zo niet, is de verleiding groot om toch maar de auto te grijpen.

iBike durft innoveren en zijn nek uitsteken. Voorbeelden hiervan zijn de eerste conceptstore in België specifiek voor vouw- en andere compacte fietsen.

De winkel in de Lange Lozanastraat heeft al jaren een traditie van bakfietsen en cargobikes voor bedrijven. Tim en zijn team bieden er op meer dan 1000M2 showroom alle mogelijke variaties en specifieke oplossingen voor zowel families als voor bedrijven. iBike gelooft sterk in deze fietsen. Ze bieden tal van mogelijkheden om onze mobiliteit in Antwerpen sterk te verbeteren.

De expertise over bakfietsen dragen we maximaal uit tijdens het eerste Antwerps Bakfiets & Cargobike festival.

De nauwe samenwerking met B2Bike maakt het geheel nog sterker door fietsoplossingen op maat aan te bieden, meer specifiek in dit geval:
cargobikes voor bedrijven, met of zonder leasing, met of zonder flightcase.